HondenPage baasje Patricia & Rocky & Mandy & Moby

Over Patricia & Rocky & Mandy & Moby

honden foto van Patricia & Rocky & Mandy & Moby Hallo ik ben Patricia
Ik ben getrouwd en we hebben geen kinderen,
We hebben nog maar één hondje rocky dat is een kruizing shih tzu met maltezer en hij is al 13 jaar, en we hebben net onze hondje Mandy laten in slapen en ze was 12 jaar geworden ze was een teckel/ maltezer, waar we nog heel veel verdriet aan hebben dat we haar heel erg moeten missen.
Dit is de laatste foto van Mandy de dag dat we haar moesten laten inslapen.
Rocky is echt een mannetje waar we veel mee naar de dierenarts zijn geweest hij heeft in zijn 13 jaar al twee kruisband operatie gehad en een blaassteen operatie en hij heeft een dubbele hernia gehad, waar hij eerst verlamt van was en na een succesvolle operatie en fisio
therapie kan hij gelukkig weer aardig lopen,
Mandy daarin tegen had nooit wat en vorige maand begon ze met uitlaten te piepen en op drie poten te lopen en wij naar de dierenarts toen had ze twee tumoren in haar anus, wij naar wacheningen geweest om tekijken of die tumoren te vewijderen waren, en toen ondekte we dat haar nier en lever ook al hele grote tumoren hadden ze konden niets meer doen voor haar, met pijn stillers ging het nog aardig goed tot vierweken geleden ze begon te hoesten en kreeg benauwd, waarschijndelijk een tumor in haar longen, toen hadden we maar besloten om haar in te laten slapen om haar een leidensweg te besparen, voordat we haar lieten inslapen hebben we haar een dubbele dosis pijnstiller gegeven en zijn lekker met de hondjes naar het park geweest en heeft nog achter een vogel aangerend en ze kwispelde, we vonden dit heel erg omdat we niet wisten of we er wel goed aan hadden gedaan om haar toen moeten laten inslapen omdat ze toch vrolijk was, maar zagen wel dat ze af en toe wel aardig aan het hijgen was.
Bij de dierenarts mochten we in een apart kamertje zitten wachten tot we aan de beurt waren en hadden lekkere snoepjes voor haar meegenomen en ze bleef maar bedelen om die snoepjes zij en Rocky hebben het hele zakje opgegeten en toen kreeg Mandy het slaapprikje en toen nog twee prikjes omdat haar hart heel sterk was, als Mandy geen kanker had gehad ze nog heel wat jaartjes nog geleefd, zo sterk was ze.
Nu Mandy er niet meer is nemen we Rocky overal mee na toe, en omdat hij niet meer heel lang kan wandelen hebben we een hondenbuggy aangeschaft dat we lekker met hem naar de bossen en het strand kunnen gaan en hij kan overal mee.

Krabbels aan Patricia & Rocky & Mandy & Moby

honden page profiel Gonnie&StormGonnie&Storm schreef om 03 september om 15:39
Dankjewel voor de verjaardags-krabbel en een dikke knuffel terug van Storm en Gonnie.
honden page profiel tineketineke schreef om 26 augustus om 19:33
wat zijn het liefe honden wij heben ook twee en broetje en zusje
honden page profiel JettyJetty schreef om 23 augustus om 22:33
Hoi Patricia, leuk dat we nu vrienden zijn! Wat een lieve mooie hondjes, wat een verdriet voor jullie dat je Mandy nu moet missen. Ik vond het mooi om te lezen hoe haar laatste wandeling was, topbaasje ben je! Gr. Jetty
honden page profiel Gonnie&StormGonnie&Storm schreef om 21 augustus om 10:58
Hallo Patricia ik hoop dat wij net zo lang of NOG langer van Storm kunnen genieten als jullie van Mandy hebben kunnen genieten.Wat erg dat Mandy er zo aan toe was toen jullie haar meenamen en gelukkig maar dat jullie haar een goed huisje hebben gegeven.Rocky zal haar zeker ook wel missen,maar die zal misschien wel extra verwend worden door jullie.Groetjes.
honden page profiel Gertie,Jan, Funs en TuurGertie,Jan, Funs en Tuur schreef om 20 augustus om 20:14
Dank je wel Patricia.. Ja,Funs is heerlijk eigenwijs en heeft hij geen zin om te lopen,dan kan ik hem op z`n rug vooruit trekken!!!!! Heerlijk!!Dat vind ik ook het leuke aan een teckel.. Lach me vaak kapot met hem... Groetjes en een fijn weekend!!!Gertie
honden page profiel Gertie,Jan, Funs en TuurGertie,Jan, Funs en Tuur schreef om 19 augustus om 21:40
Heel veel sterkte met het verlies van Mandy! Hoop dat je het een plaatsje kunt geven! Groetjes Gertie
honden page profiel Gonnie&StormGonnie&Storm schreef om 15 augustus om 22:28
Sorry ik zie nu dat ik Hallo Mandy heb geschreven ipv Patricia.
honden page profiel Gonnie&StormGonnie&Storm schreef om 15 augustus om 11:45
Hallo Mandy.Even een vraagje,kwam Mandy ook van een kennel in St Oedenrode?Ik heb namelijk nooit bij andere kennels zulke hondjes gezien dus ik dacht misschien komen Mandy en Storm van dezelfde kennel.Ik hoop dat je het niet vervelend vindt dat ik dit vraag.
honden page profiel Gonnie&StormGonnie&Storm schreef om 03 augustus om 09:19
Hallo Patricia.Het komt vast wel goed met Storm.Ik hoop dat jullie het verlies van Mandy over een tijdje een plaatsje kunnen geven.Het helpt misschien als je het hier op de HP een beetje van je af schrijft.Groetjes Gonnie.
honden page profiel Gonnie&StormGonnie&Storm schreef om 29 juli om 19:14
Storm is ook eenkennig wat vreemden betreft.Hij is wel heel gek op mijn man en onze zoon en dochter.Verder is het een boefje maar hij is ook heel erg lief en gemakkelijk.Het enige nadeel is dat hij niet alleen wil blijven,maar ik hoop dat daar nog ooit verandering inkomt.Heel veel groetjes Gonnie.
honden page profiel Gonnie&StormGonnie&Storm schreef om 29 juli om 19:07
Hallo Patricia bedankt voor je berichtje.Ik heb je foto's gezien en op sommige foto's lijkt Mandy sprekend op Storm,behalve dat Mandy een teefje was en Storm is een reutje.Wat leuk zeg.Er is hier op de HP nog een Maltezer/teckel ook een reutje en heet Boris.Zijn vrouwtje en ik sturen elkaar regelmatig persoonlijke berichtjes om ervaringen uit te wisselen.
honden page profiel Gonnie&StormGonnie&Storm schreef om 27 juli om 15:55
Wat erg dat Mandy er niet meer is.Je zult haar wel erg missen.Ze lijkt wel een beetje op Storm,ook een Maltezer/Teckel
honden page profiel Bea & MaxBea & Max schreef om 27 juli om 14:26
Dank je wel Patricia voor je lieve berichtje op het overlijden van Noa. Het doet een beetje goed zoveel lieve berichtjes. Dank je wel.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Patricia & Rocky & Mandy & Moby heeft 157 ontvangen.

Berichten en online status
Patricia & Rocky & Mandy & Moby was voor het laatst online 12 jaar, 3 dagen, 6 uur, 1 minuten, 8 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^